Hui celebrem la publicació del butlletí número 100 i volem compartir aquesta alegria amb totes les famílies. El butlletí es va llançar per primera vegada el 18 de setembre de 2020, amb l’objectiu d’apropar activitats gratuïtes organitzades per diferents entitats a les famílies amb nens i adolescents de la província.

Cada divendres, el butlletí publica tres activitats interessants per a gaudir en família, totes elles d’accés lliure i que es realitzen a la província. Fins ara, s’han compartit vora 300 activitats per a gaudir en família.

El butlletí es distribueix a través d’un servei de missatgeria massiva a unes 230 AMPA federades, però també es comparteix a través de les xarxes socials, arribant a moltes més famílies. A més, la FAMPA Castelló Penyagolosa anima a les AMPA a participar i promocionar les seues pròpies activitats i esdeveniments en el butlletí.

Volem donar les gràcies a totes les persones de les AMPA i a les famílies per llegir els butlletins, compartir-los i participar activament en la seua creació. El vostre suport i interès anima la federació a continuar amb aquesta tasca d’apropar activitats gratuïtes a les famílies de la província.