Acte de lliurament de premis i taller de foment de la lectura

El dissabte dia 20 de maig a les 10 h al Museu de Belles Arts de Castelló tindrà lloc l’acte de lliurament de premis del concurs de contes “La Màgia de les Paraules”, però tenim una molt bona notícia:

No és necessari que hages sigut un dels premiats per gaudir d’aquesta jornada. Aquest any, la formadora de la FAMPA i lingüista, Judith Gallardo, ens porta un taller per realitzar en família d’allò més divertit i imaginatiu que es titula: “Un viatge al País de les Meravelles”

Judith diu: “la literatura ens ofereix l’oportunitat de viatjar sense necessitat de moure’ns d’un espai fix. Basant-nos en aquesta idea, hem creat una experiència literària on les famílies podran descobrir el país de les meravelles a través de diferents activitats manipulatives.”

Al taller, pensat per xiquets i xiquetes d’infantil i primària i les seues famílies, parlarem de literatura infantil fomentant l’interés dels xiquets i xiquetes per ella, i jugarem en família per potenciar la creativitat i la imaginació dels menuts i menudes.

Vols venir? Doncs apunta’t ací: https://forms.gle/VNAUyXSdbG78dqAp6