En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de tres activitats molt interessants i gratuïtes:

  • Promovent la participació de nois i noies en la família i l’escola. Seminari web gratuït en el qual tractarem la importància de la participació de xics i xiques en qüestions socioeducatives i oferirem un full de ruta per a posar en marxa el projecte Activa l’Escolta aquest nou curs. 13 de setembre a les 16 h. Organitza ONG Educo.
  • Circ: Ambulant. Una proposta poètica i intimista per a fer-nos viatjar en el temps. La peça combina música en directe, una elaborada posada en escena i disciplines com per exemple mà a mà, barra fixa, suspensió capil·lar, bàscula coreana, diàbolo, malabars i, per descomptat, clown. A partir de 3 anys. Entrada gratuïta amb reserva. Dissabte 16 de setembre, 18 h. En la Casa de la Cultura d’Almassora.
  • Planetaller: Les grandàries i distàncies dels planetes. La nau espacial Voyager 1, amb destinació en els planetes exteriors del nostre sistema solar, va prendre el 18 de setembre de 1977 la primera fotografia de la Terra i la Lluna junts en l’espai. Com és possible que cap nau espacial ho hagués fet encara? Diumenge 17 de setembre a les 11 h. Entrada gratuïta amb preinscripció.

Esperem que les gaudiu.