Una iniciativa de l’AFA del CEIP Eleuterio Pérez de la Vall d’Uixó

Després d’una llarga i perseverant lluita que ha durat més de dos anys, l’AMPA del CEIP Eleuterio Pérez de la Vall d’Uixó ha aconseguit instal·lar taules de fusta al pati de l’escola.

La idea va sorgir quan, fa un temps, l’AMPA va presentar una proposta a la direcció de l’escola amb l’objectiu de millorar les instal·lacions del pati, que fins llavors havia estat mancat de mobiliari. A través de diverses converses, van arribar a un acord per incorporar aquest tipus de taules, les quals oferirien als alumnes un espai on esmorzar, jugar a jocs de taula i gaudir d’una infinitat de moments agradables.

Inicialment, s’havia contemplat la possibilitat d’encarregar a les fusteries locals la construcció i instal·lació d’aquestes taules, però a causa dels requisits de Conselleria es va fer inviable.

Així i tot, es va continuar endavant i, finalment, després d’un temps considerable, s’ha pogut  fer realitat aquesta millora que beneficiarà l’alumnat.

Ara que les taules estan disponibles per a l’ús dels i les alumnes, l’AMPA vol recordar a tots els membres de la comunitat educativa la importància de respectar i cuidar aquest nou espai. Aquesta millora ha sigut possible gràcies a la col·laboració de tots i totes, i és responsabilitat de cadascun assegurar que aquest recurs siga utilitzat de manera adequada i mantenir-ho en les millors condicions possibles.

Si a la vostra AMPA també està liderant iniciatives innovadores i creatives, compartiu-ho amb nosaltres enviant un correu a comunicacio@fapacastello.com o un whatsapp al 673 33 80 94. Estarem encantats d’escoltar les vostres històries i de compartir-les.