En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de tres activitats molt interessants i gratuïtes:

  • El MUT! Les Homs Fums: El Festival Internacional de Teatre Sense Text de Castelló presenta aquesta obra de teatre en la que tres personatges curiosos amb màscares inspirades en còmics i amb impermeables i botes, es barregen amb la població en una obra deambulant. Amb música de començaments del segle o electrònica i veu d’òpera i coreografies. 22 de setembre a les 18 h i 20 h a la Plaça Major de Castelló.
  • Visita teatralitzada a Vilafranca de la pedra en sec, amb Federico i Sergi Monfort. L’activitat és per a tots els públics i gratuïta amb inscripció (www.agendaelsports.es). Sortida des de l’Alberg La Parreta, Vilafranca. 24 de setembre a les 10.00 h.
  • Planetaller: El sol, l’estrella més important per a nosaltres. Coneixerem més dades sobre la nostra estrela, la seua composició, grandària, temperatura i altres dades que ens sorprendran. També commemorem l’aniversari de la defunció de l’astrònoma Annie Rusell Maunder, que va treballar al costat del seu marit en l’estudi del Sol. 24 de setembre a les 11 h al Planetari de Castelló. Entrada gratuïta amb preinscripció.