En el butlletí d’aquesta setmana us parlem de tres activitats molt interessants i gratuïtes:

  • SCIENCE GTS: una activitat per apropar la recerca que es fa a l’UJI a la resta de la societat. El personal investigador de l’UJI interactuarà amb el públic assistent per a mostrar la ciència de manera atractiva, descobrir i fomentar vocacions científiques. Per a tots els públics. 29 de setembre de les 17 h a les 20 h a l’Àgora de l’UJI.
  • Vine i coneix el Pau Pinyó: escolta el contacontes de Pau Pinyó i crea el personatge. 29 de setembre a les 18 h a Abacus Coop. CastellóAforament limitat. Edat: a partir de 3 anys.
  • Planetari en viu. L’equip d’experts en astronomia del planetari de Castelló et guiarà a través d’un emocionant recorregut pel sistema solar, compartint coneixements científics actualitzats. Entrada gratuïta fins a completar aforament, sense necessitat d’inscripció prèvia. 30 de setembre a les 13 h al Planetari de Castelló.

Esperem que les gaudiu.