Convocatòria A L’Assemblea Extraordinària

El 28 d’octubre es convoca a totes les nostres AMPA a participar en l’Assemblea Extraordinària que se celebrarà en la Seu de la federació (carrer del Mestre Caballero, 2, 12004, Castelló de la Plana) a primera convocatòria a les 9:30 h i a segona a les 10 h, que serà quan comence l’assemblea.

Ordre del dia:

  • Lectura i aprovació de l’acta anterior.
  • Proposta de regularització de la quota anual de les AMPA associades a la FAMPA.

MOLT IMPORTANT!

A continuació deixem el full d’inscripció a l’Assemblea que, per a assistir, ha de presentar-se emplenat obligatòriament amb 48 hores d’antelació. Es pot deixar en la seu de la FAMPA o enviar per correu electrònic a info@fampacastello.org.

Aprofitant que la seu ha estat remodelada, a part d’animar-vos a participar en l’assemblea, també volem convidar-vos a una jornada de portes obertes el mateix dia d’11 h a 13 h. Podreu gaudir d’un aperitiu.

Si teniu qualsevol dubte, podeu consultar a info@fampacastello.org o al 656841415.