El 23 de novembre tindran lloc les eleccions als Consells Escolars, data en la qual les famílies tindreu l’oportunitat de tindre veu i vot per millorar el dia a dia del vostre centre educatiu, perquè com diu el nostre lema d’enguany: “Tu pots millorar el futur de qui més vols”.

No perdes aquesta oportunitat: Implica’t, participa, VOTA!

Adjuntem també un manual que pot resultar interessant, amb tota la informació relativa als Consells Escolars de Centre.

Important: al formulari de candidatura de l’AMPA cal indicar que la vostra AMPA pertanya a la FAMPA Castelló Penyagolosa/Confederación Gonzalo Anaya (veure model adjunt). Si esteu omplint el model personalment, assegureu-vos de fer-ho, i si no, demaneu que el vostre director o directora ho faça.

Important: a l’acta de la sessió de la junta electoral de proclamació de les persones candidates electes (veure model adjunt) cal indicar que la vostra AMPA pertanya a la FAMPA Castelló Penyagolosa/Confederación Gonzalo Anaya (veure model adjunt). Si esteu omplint el model personalment, assegureu-vos de fer-ho, i si no, demaneu que el vostre director o directora ho faça.