Formació “Promovent la salut mental en l’adolescència”

En els últims temps, a causa de la pandèmia, la salut mental s’ha posat en el punt de mira i s’han visibilitzat problemes que fins ara estaven ocults. Segons les dades més recents de la Conselleria d’Educació, un 0,2% dels estudiants de la Comunitat Valenciana han mostrat conductes autolesives i intents de suïcidi en el seu entorn vital durant l’últim curs. A més, d’acord amb un estudi de l’ONG “Bullying sense fronteres”, un 7% dels alumnes a la Comunitat Valenciana pateixen assetjament escolar. Es tracta de la quarta autonomia amb major percentatge d’Espanya.

Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa volem aportar el nostre granet de sorra per lluitar per la salut mental de l’alumnat organitzant la formació “Promovent la salut mental en l’adolescència” per a famílies de xiquets i xiquetes a partir de 12 anys, en col·laboració amb la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnat (CEAPA). En la xarrada, que tindrà lloc el dissabte 11 de novembre de 10.30 h a 12.30 h a l’Espai cultural el Menador de Castelló, la psicòloga Aida Fernández, proporcionarà a les famílies les eines necessàries per a abordar les principals preocupacions relacionades amb la salut mental i el benestar dels adolescents. Això inclou proporcionar informació per fomentar hàbits saludables, una comprensió dels canvis en el cervell adolescent, abordar els problemes més comuns de salut mental i oferir estratègies per promoure un benestar emocional positiu durant aquesta etapa vital.

Inscriu-te ací: