• Halloween a Benicàssim 2023: 31 d’octubre a les 19 h. Sortida des del Pont de Ferro i discorrerà pel carrer. Sant Tomàs, Avinguda Castelló i finalitzarà en la Plaça de Les Corts Valencianes. En finalitzar la desfilada en la plaça de les Corts MÀSTER CLASS DE ZUMBA KIDS organitzada pel gimnàs Beni Sport.
  • Trobada de Dimonis a Morella: Dissabte 4 de novembre, a Morella.
    • 12 h. Taller de pirotècnia i glopades
    • 18 h. Cercavila musical des de Sant Miquel fins al Pla dels Estudis.
    • 20 h. 2a edició del concurs d’enceses. Pla dels Estudis.
    • 20.30 h. Correfoc des del Pla dels Estudis fins a Sant Miquel amb encesa final en la plaça.
  • Vine a fer fulles de la tardor a Abacus Castelló: 04 de novembre de 12 h a 13 h. Abacus Castelló et convida a crear les teues pròpies fulles de la tardor! Les fulles de la tardor són les més maques de totes les estacions, però duren molt poc. Amb pasta blanca, cordill i pintures, podrem crear les nostres fulles immortals, creatives i originals.