La FAMPA Castelló Penyagolosa celebra una assemblea extraordinària

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FAMPA) Castelló Penyagolosa ha dut a terme una assemblea extraordinària en les instal·lacions de la seua seu. En aquest encontre, al que han assistit una vintena de representants d’AMPA de la província, s’han abordat diverses qüestions d’interés relacionades amb les quotes i s’han resolt dubtes per part de les associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) participants.

A més dels aspectes formals de l’Assemblea, els assistents han tingut l’oportunitat de visitar la seu de la FAMPA, que ha estat recentment renovada, i han gaudit d’un agradable esmorzar conjunt en el qual han tingut l’oportunitat de conéixer més a fons a la federació, a la seua junta directiva i al personal. Així mateix, s’ha promogut la interacció entre les AMPA, permetent que compartisquen les seues preocupacions i iniciatives actuals. Aquest espai ha resultat fonamental per fomentar el diàleg i la col·laboració.

Creiem que ha estat una vivència molt enriquidora per a tots, i esperem poder dur-la a terme amb més regularitat. Des de la federació, considerem que estar al costat de les nostres AMPA és fonamental. Establir vincles amb elles i tenir converses en persona són petits gestos que apreciem de manera molt positiva i que creiem que no hem de deixar de realitzar.