Formació “Promovent la salut mental en l’adolescència”

Us recordem que prompte tindrà lloc la formació “Promovent la salut mental en l’adolescència” per a famílies de xiquets i xiquetes a partir de 12 anys, que organitzem en col·laboració amb la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnat (CEAPA).

En la xarrada, que tindrà lloc el dissabte 11 de novembre de 10.30 h a 12.30 h a l’Espai cultural el Menador de Castelló, la psicòloga Aida Fernández, proporcionarà a les famílies les eines necessàries per a abordar les principals preocupacions relacionades amb la salut mental i el benestar dels adolescents.

Us deixem a continuació aquest tall del programa “A vivir que son dos días” de la SER Castelló que es va emetre el 14 d’octubre de 2023, en el que es va dur a terme una taula rodona sobre Salut Mental en la qual va participar la formadora Aida Fernández.

Inscriu-te ací: