• Construeix el teu nino de neu amb LEGO: 10/11/2023 de 18 h a 19 h a Abacus Castelló. Submergeix-te en l’esperit nadalenc construint aquest adorable nino de neu articulat de LEGO. Només has de seguir les instruccions sense o amb l’ajuda dels teus familiars o amics i te’l podràs emportar a casa per penjar al teu arbre de Nadal i crear un ambient nadalenc molt original. Edat recomanada: + 6 anys. L’activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia.
  • Divercuina de la Terreta: Dissabte 11 de novembre a les 10 h la plaça Primer Molí de Castelló. Tallers infantils de cuina per a xiquets/es de 6 a 12 anys.
  • Planetaller Planetari “Els estats de la matèria”: 12/11/2023 a les 11 h al Planetari de Castelló. Edat recomanada: de 4 a 12 anys. Segur que coneixeu els gasos, els líquids i els sòlids. També hi ha altres estats més estranys com el plasma. I una part important és també conéixer com la matèria canvia entre aquests estats. També coneixerem la física danesa Lene Vestergaard Hau, pionera en l’estudi d’estats exòtics de la matèria.