Totes a una! II Jornada de bones pràctiques en associacions de famílies

Estimades AMPA,

ja està ací la segona jornada de bones pràctiques en associacions de famílies “Totes a una!” de la FAMPA Castelló Penyagolosa.

La jornada tindrà lloc el dissabte 25 de novembre a partir de les 10:30 h a la seu de la FAMPA (carrer del Mestre Caballero, 2, 12004 Castelló de la Plana, Castelló), i podran assistir dos membres de les juntes directives de les AMPA associades prèvia inscripció (hi haurà un aforament màxim de 30 persones que seran admeses per ordre d’inscripció).

En la segona edició d’aquesta trobada, podreu assistir a una formació d’obligacions documentals en la que tindreu la possibilitat de revisar i organitzar amb un sistema de carpetes tota la documentació que us fa falta tenir al dia en la vostra AMPA.

També gaudireu d’un esmorzar durant el qual tindreu l’oportunitat de compartir iniciatives, idees, preocupacions i dubtes amb les altres AMPA assistents. Serà una bona oportunitat per a l’intercanvi i la comunicació.

No podeu falta a aquesta trobada! Treballant totes juntes aconseguirem AMPA obertes, transparents i amb ganes de comunicar-nos.

Gràcies, us esperem.