• 8 de desembre. En busca del tresor del baró de Cervelló: Coneixeu al Baró de Cervelló? Ha perdut el seu tresor i necessita la vostra col·laboració per trobar-lo, però, si el trobeu, el seu tresor també serà vostre! Us animeu a buscar-lo? Activitat en la qual xiquets i adults podran gaudir d’una gimcana en família amb el Baró de Cervelló. Caldrà superar proves, preguntes, jocs… tot això fins a aconseguir el tan desitjat tresor. 8/12/23 a les 10 h, Orpesa Imprescindible inscripció prèvia al 687 721 073
  • 9 de desembre. Activitats multiaventura: Activitats multiaventura a la pinada municipal de Benlloc per celebrar Nadal. A la pinada municipal de Benlloc, Castelló.
  • 9 de desembre. Vine a fer el teu arbre de Nadal!: Vine a gaudir d’una bona estona creant un arbre nadalenc fet amb les teues pròpies mans. Decora’l amb il·lusió i molta imaginació! Utilitza pals de pols, neteja pipes, cartolina, goma eva… Tot això i molt més! A Abacus Castelló. Edat recomanada: + 6. L’activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia.