Formació en línia sobre Tècniques d’Estudi i Estratègies d’Aprenentatge per a famílies

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del CEIP Penyagolosa de Borriana, amb el suport de la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FAMPA) Castelló Penyagolosa, presenta la formació en línia “Tècniques d’estudi i estratègies d’aprenentatge”. Aquesta xarrada, a càrrec de la psicòloga i formadora de la federació Aida Fernández, tindrà lloc el dimecres 28 de febrer a les 19 hores a través de la plataforma Zoom.

La formació se centrarà a oferir a les famílies orientació en tècniques d’estudi, habilitats d’aprenentatge i orientació acadèmica i vocacional en escolars de primària, fent de pont entre famílies i xiquets per ajudar al fet que aquests puguen donar forma a quí són i qui volen ser.

Les famílies participants tindran l’oportunitat de familiaritzar-se amb diversos estils d’aprenentatge, conéixer totes les opcions i alternatives disponibles per a la continuació dels estudis dels seus fills i filles, així com aprendre a fomentar una actitud activa envers l’estudi. A més, es promourà l’optimització i una millor planificació del temps d’estudi, entre altres aspectes rellevants.

Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa considerem que aquesta és una oportunitat molt valuosa per a les famílies, ja que ofereix recursos i coneixements essencials per acompanyar de manera efectiva el desenvolupament acadèmic dels seus fills i filles. Encoratgem les famílies a participar activament en la xarrada, aprofitant l’ocasió per a preguntar tots els dubtes a la psicòloga que impartirà la sessió.

Enllaç a la formació: https://n9.cl/bfad2