Estimades famílies,

ja està ací el butlletí de la FAMPA Castelló Penyagolosa. En aquest, us presentem, una setmana més, tres activitats familiars gratuïtes que tindran lloc a les localitats de la nostra província els pròxims dies.

Activitats:

  • Taller Play Cube: espai de joc i experimentació compost per cubs gegants que, a través de l’art, el disseny i la pedagogia, crea un espai en constant renovació, que serà transformat per la interacció de les persones que participen en ell. El dissabte, 23 de març al Museu de Belles Arts de Castelló a les 10.15 h, 11.30 h, 16.30 h i 17.45 h. Inscripció al 964464525, des del dimecres 20 fins al divendres 22 de març a les 14 h.
  • Contacontes “Indiana Bones i el misteri dels monstres d’Ítaca”: contacontes per a xiquets/es majors de set anys a càrrec de Pepe Mira. El dimecres 27 de març a les 17.30 h a la Biblioteca Municipal (Sala Infantil) de la Vall d’Uixò.
  • Visita guiada “Peníscola de cine”: activitat gratuïta i apta per a tots els públics. El divendres 29 de març a les 11 h. Eixirem des del Tourist Info de Peníscola. És necessari inscriure’s prèviament en la Tourist Info fins dues hores abans de la visita. El nombre de places és limitat.

Esperem que les gaudiu.