Estimades famílies,

ja està ací el butlletí de la FAMPA Castelló Penyagolosa. En aquest, us presentem, una setmana més, tres activitats familiars gratuïtes que tindran lloc a les localitats de la nostra província els pròxims dies.

Activitats:

  • Portsxinel·la 2024: El Festival Internacional de Titelles Portsxinel·la celebra la seua vuitena edició a la comarca de Els Ports entre el 26 de març i el 7 d’abril. Un total de 12 companyies protagonitzaran 36 actuacions obertes al públic amb accés gratuït, que juntament amb les activitats pedagògiques paral·leles permetran gaudir de més de 40 possibilitats relacionades amb el teatre de titelles. Del 26 de març al 7 d’abril.
  • Pasqua a la Serratella:
    • 29.03.2024: Taller de mones de pasqua. A les 11.30 h al Local Polifuncional de la Serratella.
      Inscripció a la Comissió de Festes de la Serratella.
    • 30.03.2024: Taller de confecció de milotxes. A les 18.30 h a l’Antic Forn de la Serratella. Inscripció a l’Ajuntament fins al 28.03.2024
  • Planetaller: Newton i la gravetat: En commemoració a l’aniversari de la mort d’Isaac Newton, un dels científics més grans de la història, explorarem alguns dels seus descobriments, centrant-nos especialment en la gravetat, aquesta fascinant força que manté unida la nostra galàxia. Activitat per a xiquets de 4 a 12 anys, a les 11h al Planetari de Castelló. Inscripció a partir del 25 de març al web del Planetari de Castelló.

Esperem que les gaudiu