Formació per a mares i pares curs 2022/2023

Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa cada any oferim nombroses formacions i tallers dirigides a mares i pares de les AMPA federades, impartides per professionals en diversos temes relacionats amb la psicologia infantil, hàbits saludables de lectura i alimentació, la sexualitat des de la infància, seguretat viària, educació en igualtat…

Aquest any seguim amb el projecte, amb 9 tallers i 34 xarrades tant presencials com en línia. A més, enguany s’incorporen nous temes i formadors/es com Maria Ferrer, nutricionista, que oferirà xarrades sobre hàbits alimentaris saludables i prevenció de males conductes nutricionals en l’adolescència; Estela Buenaventura, educadora sexual, que oferirà xarrades d’educació sexual des de la infància fins a l’adolescència; Judith Gallardo, lingüista, que oferirà tallers pràctics de foment i promoció de la lectura i d’estimulació a la lectoescriptura; i Sonia Romero, psicòloga, que oferirà una formació sobre l’autoestima i les expectatives en els nostres fills i filles.

En la programació també es mantenen formacions ja oferides en edicions anteriors com les xarrades sobre assetjament escolar, igualtat de gènere, comportament dels infants i les seues emocions, i sobre temes relacionats amb la salut… i tallers sobre l’educació viària, sobre els riscos de les xarxes socials i tècniques de defensa personal.


Participació

La participació en els cursos és gratuïta i les xarrades tenen una duració aproximada d’una hora i mitja.

La federació ja ha posat a disposició de les AMPA tota la informació relativa a la programació d’aquest nou curs. Enguany, per tal de promocionar les formacions i explicar-les una mica més, els nostres formadors i formadores han elaborat uns vídeos explicatius curts, que es poden trobar al nostre web.

També hem preparat un formulari d’inscripció que les AMPA hauran d’emplenar per sol·licitar les formacions per al centre escolar. Així doncs, les famílies que desitgen sol·licitar alguna formació, hauran de demanar-ho a l’AMPA del seu centre escolar.