Des de la FAMPA Castelló Penyagolosa cada any oferim nombroses formacions i tallers dirigides a mares i pares de les AMPA federades, impartides per professionals en diversos temes relacionats amb la psicologia infantil, hàbits saludables de lectura i alimentació, la sexualitat des de la infància, seguretat viària, educació en igualtat…

Aquest any continuem amb el projecte, amb 12 tallers (tres més que l’any passat) i 23 xarrades tan presencials com en línia. A més, enguany s’incorporen nous temes i formadores com Laura Onrubia, infermera pediàtrica, que oferirà xarrades sobre educació sanitària. En els seus tallers podrem explorar temes complicats com el tabac i el vapeig en l’adolescència. Per altra banda, podrem aprendre també a fomentar enfront dels nostres fills i filles, bons hàbits en la rentada de mans i en la higiene bucodental.

Una altra formadora que s’incorpora enguany és Paola Martínez, psicòloga, que ens oferirà un taller dissenyat per apropar als pares, mares i educadors al món digital, destacant els perills i beneficis de les noves tecnologies, particularment en relació amb els nens i adolescents.

En la programació també es mantenen formacions ja oferides en edicions anteriors com les xarrades sobre assetjament escolar, igualtat de gènere, comportament dels infants i les seues emocions, el foment i promoció de la lectura, tallers sobre l’educació viària, sobre els riscos de les xarxes socials, xarrades d’educació sexual i tècniques de defensa personal, entre altres.

Participació

La participació en els cursos és gratuïta i les xarrades tenen una duració aproximada d’una hora i mitja.

A continuació us deixem un PDF on podreu veure totes les formacions disponibles. A més, a l’apartat Formació de la nostra web podreu veure els vídeos dels formadors i formadores i obtenir més informació.

Les AMPA que desitgen sol·licitar alguna formació hauran d’enviar un correu a formacion@fampacastello.org o contactar a través del telèfon 656 84 14 15.