La FAMPA us desitja un meravellós Nadal en família

Aquest Nadal, des de la FAMPA Castelló Penyagolosa, volem recordar que el veritablement important d’aquesta època no són els regals sota l’arbre, ni els àpats deliciosos, ni les lluminoses decoracions, sinó la companyia i l’amor d’aquells que més ens estimen, la nostra família.

Enguany volem dedicar un instant per tenir presents aquelles famílies que, malauradament, viuen en països en guerra i per a les quals les celebracions nadalenques podrien resultar complicades. Volem enviar-los el nostre amor i força i l’esperança que prompte vindran temps millors.

Des de la FAMPA ens queda desitjar que aquestes festes estiguen plenes de moments especials i màgics amb les vostres famílies, moments que brillen més enllà de qualsevol regal material.

Bon Nadal!